Om oss

Vi är en tryckeri med 40-års erfarenhet som arbetar lokalt och nationellt och för att skapa starka varumärken. Screengruppen AB drivs av passion till tryck och se kundens behov och utifrån det erbjuda suveräna lösningar. Vi producerar tryck på de flesta förekommande materialen. Vår huvudsyssla är skyltar till företag. Vi arbetar med effektiv inhouseproduktion med eget tryckeri och den senaste tekniken som ger korta ledtider och kvalitetssäkring.

Vi som jobbar på screengruppen heter Robert & Robert. Ibland är det bra att ha samma namn:-) och i vår lokala stad Oskarshamn går vi just under namnet "Robban&Robban"

Screengruppen AB har stor fokus mot att ha korta leveranstider. När det gäller plåtar till våra tryckta folier så samarbetar vi med Kolberga Plåtslageri AB som ligger granne med oss. Detta medför en stor komptens där kunden kan ha direktkontakt med oss när det gäller allt ifrån en vanlig plåt till mer avancerade projekt.
Kolberga Plåtslageri AB utför även en del monteringar åt oss där det förekommer svåra situationer som kräver liftar, skylifts. Ett samarbete som fungerar mycket väl då Kolberga Plåt AB ofta har fordon och utrusning rullande i kommunen. 

Screengruppen AB är Guldpartner till IK Oskarshamn och vi är stolta över detta samarbete. Hockey och lokal förankring ligger oss varmt om hjärtat. 

Robert Stigamo - Ägare
Robert Svensson - Produktion

Hört från kund

Tillgängligheten och deras lokala närvaro gör Screengruppen till det självklara valet för oss...

Flexibla och lättsamma att arbeta med, kan starkt rekommenderas...

Snabba leveranser och ställer upp i akuta situationer.

Mr "Bubbel" kan man alltid lita på.

Väldigt bra priser på skyltar och banderoller, bra kvalié och mycket vänligt bemöttande.

Positiv inställning och humor gör affären lite roligare.

Härliga grabbar som hittar lösningar när kreativiten sviktar...